De beste architectuurfotografen in Toronto

Architectuurfotograaf

Wilt u dat uw klanten de best mogelijke foto’s krijgen? Ons team gelooft in een open samenwerking en open communicatie met collega-fotografen. Wij werken hard aan uw ontwerpen en digitale beelden. Als u op dit moment op zoek bent naar de beste architectuurfotografen in Toronto, wees dan niet verlegen. Dit is onze contactinformatie.

Tom Elst, PhD | PhotoScapement: Kunst – Architectuur | Plaats: Toronto | Website: www.tomelsst.com

1: Firestone, Mary Stevens, Oprichter & creatief directeur, Studio Firestone

Locatie: Toronto | Videographer: Patrick Tompkins

Hallo, ik ben een architect uit Toronto die op zoek is naar een man die in mijn wereld kan stappen en het een betere plek kan maken om in te werken. Modellen zijn leuk en ik hou ervan om ze te fotograferen, dus je bent zo’n beetje mijn draagtas. Als fotograaf fotografeer ik ongeacht mijn stijl, maar ik neig meer naar echte mensen dan naar modellen. Ik ben beter geworden in New York en Londen; te veel trieste gebouwen.

Ik hou van de vrijheid die het met zich meebrengt om freelance te zijn. Geen baas. Ik kan mijn inspiratie volgen en mijn eigen weg gaan. Niet te vergeten, ik heb altijd baat bij samenwerking. Ik hou van het gevoel door mijn vingers te voelen iets te creëren dat niet bestaat. Ik word verliefd op het proces van fotografie en het bouwen van projecten. Ik hou van alles eraan, van fotograferen tot in contact blijven.

Laat het me weten als je met me wilt praten over een project waar ik aan mee kan doen. Er komt altijd wel iets interessants om de hoek kijken.

Mijn nummer is 647-500-0086.

Kevin Paluch, Bibliothecaris van het Architectuurinstituut, Universiteit van Toronto

Gelegen in het hart van het centrum bij Trinity St. W en Brunswick Ave., ontwikkeld door de beroemde architect wijlen William Pereira. Het gebouw werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1950 en de Toronto campus is genoemd naar de William Pereira School voor Architectuur.

Lees meer:
Bouwfotografie
Woningfotograaf Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.