Een pasgeboren fotoshoot

Wij weten precies hoe belangrijk deze fase is. Wanneer je als Fotograaf een newborn shoot laat doen, zit je in een positie waar je een honorarium van 55.000€ op voorhand hebt . En dan moet je allerlei materiaal leveren aan de eerste dagen van de geboorte. Dus je krijgt een intense liefde voor alle pasgeborenen en het fotograferen van pasgeborenen samen met ervaren professionals.

Bij Kimberley Soraya Fotografie begrijpen we dat liefde in elk detail zit. We willen die ervaring creëren. Een newborn shoot is niet alleen speciaal omdat het een zeldzame gebeurtenis is. We willen dat het niet alleen een gebeurtenis is. Het is een ervaring.

Wij creëren een geweldige ervaring om de relatie van een nieuwe moeder met haar pasgeborene weer te geven. Door newbornshoots te doen werken wij samen met onze cliënten om toegang te krijgen tot de “belangrijke momenten” in het leven van de pasgeborene, waar hechting plaatsvindt en mensen op natuurlijke wijze een nieuw mensje kunnen ervaren. Het is een band die wordt gesplitst door technologie en tijd die nodig is om de baby te begrijpen.

Elke pasgeboren fotoshoot is een avontuur.

Start

Wanneer iemand een bestelling plaatst voor een newborn shoot, is alles gedekt. Er is een vergoeding voor de shoot, die door de klant wordt betaald. Het tarief voor een doorlopende shoot is een vast bedrag voor de hele sessie. De enige kosten die overblijven zijn het vervoer naar elke shootlocatie, de onkosten van drie fotografen en de handling. De productie van het document / de oplossing bestaat uit veel montagewerk, om de situatie van uw pasgeborene nog dierbaarder te maken.

Hieronder volgt een korte inleiding over de opnamelocatie:

Hoe is de locatie?

De shoot locatie zal open zijn voor JOU om te verkennen. En om alle inhoud over je baby vrij te geven. Dezelfde settings die baby’s interessant maken voor het publiek, zijn dezelfde settings die de pasgeborene een ‘geheim’ maken voor de klant. Wij hanteren een soortgelijke aanpak voor uw baby. Je vindt je ‘voor en na’ in deze shoot. Daarom werken we elke shoot samen met een andere fotograaf / kleuterjuf. U zult nooit meerdere newborn shoots zo dicht bij elkaar hebben.

Alle bovenstaande locaties zijn binnenshuis, in een enkele kamer. In het begin is het vaak een beetje lastig in de kinderkamer. We werken altijd samen met een professionele expert om de opstelling te leren, die het beste is voor uw favoriete locatie. Het is een hartelijke samenwerking. We begrijpen dat u niet alle details al heeft. Maar het huwelijk betekent hoogstwaarschijnlijk dat u uw locatie al heeft weggegeven en slechts in een vage context…

De reden waarom wij eisen dat u ons deze artikelen opstuurt in de 8e week nadat uw contract is ondertekend, zal eventuele vragen over de invoerbelasting wegnemen.

Het begin van de shoot is het belangrijkste deel van de shoot. En je hebt tijd genoeg. Een newborn shoot is net zo bijzonder als elke andere menselijke gebeurtenis. Het is het moment waarop we een ‘postnatale blik in het leven van de pasgeborene’ werpen, die van verbazingwekkende proporties is. Er wordt meer dan 4 uur besteed aan een newborn shoot voor enkele foto’s. Er is dus genoeg tijd voor heel wat keuzes.

Lees meer:
Kinderfotograaf Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.