Hoe maak je een video voor je bedrijf?

promotievideo laten maken

Individuele instelling:

Voor promotiedoeleinden is het mogelijk om specifieke en op maat gemaakte video’s te maken. Met onze set-up service kunt u bijvoorbeeld het geluid en de camerastandpunten volledig instellen. Alle soorten formaten en films zijn beschikbaar, zolang ze maar in aanmerking komen voor distributie door de omroep. Naast het produceren van zorgvuldig samengestelde video’s voor de pers, maken wij films voor algemeen gebruik. Denk hierbij aan film, filmstrips, logo’s, kaarten, banners, promotievideo’s, kersthulde, etc.

Parodie- of parodiemuziekvideo’s:

Naast diverse promotiefilms en muziekvideo’s hebben wij ook een gespecialiseerd bedrijf voor de productie en distributie ervan. Of je nu een comedy video wilt maken. of ook een YouTube parodie wilt perfectioneren, Filmsterk biedt je een perfecte oplossing, met hun cutting-edge apparatuur. Dit is mogelijk omdat zij video content produceren in formaten die elk mogelijk video platform toestaat. Je kunt je video in beeld / monochroom maken, als de vraag er is, een muziekvideo maken. Met deze dienst kunt u niet alleen gemakkelijk zulke coole films produceren, maar wist u ook van hun software waarmee u allerlei compilatievideo’s kunt maken voor uw we toegang? Je kunt zelfs een video voor je bedrijf maken, met een embedded link die je naar je website brengt. We hebben er ook een waarin we een jongen tonen die een vliegende eend vangt!

Onze toepassingen:

U kunt uw video op YouTube of een ander videoplatform in verschillende formaten afvuren. U kunt uw video ook op uw eigen gemak bewerken en uw eigen persoonlijke kanaal uitvoeren. Elk type en formaat is beschikbaar voor u. U kunt het uploaden naar YouTube, Vimeo Stick, Facebook, Send To Me en vele soorten van sociale platforms. We kunnen ook afbeeldingen uploaden naar sociale integratie platforms en uw eigen Itch vormen, evenals Hashtags en Long Tail zoekwoorden.

Wij bieden de beste oplossing voor al uw marketing en conversie behoeften. Wij kunnen ook met u samenwerken om uw bedrijf te ontwikkelen, unieke marketingvideo’s voor uw organisatie of merk te creĆ«ren, u een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding voor uw campagne te garanderen en bovenal uw onderneming te helpen bij het bereiken van ongekende prestaties met hoogwaardige en laserachtige bijdragen.

Tot onze klanten behoren vele grote organisaties zoals Sony Pictures Entertainment, United Cutlery Company, Cosmopolitan magazine, Elac, BMW’s wereldwijde merk “i”, In so much International, Puma, Pogara, Deutsche Telekom, Delamar, Nipponca, Povu, Hindustan Unilever en vele anderen. Bovendien hebben we feedback gekregen van klanten die ook voor verschillende doeleinden met ons hebben samengewerkt. Onze snelle en professionele service zijn perfect voor u als u behoefte heeft aan snelle, professionele en daadwerkelijke bijdragen in display en conversies.

Lees meer:
Videoproductie
Bedrijfsfilm laten maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.