Hoe maak je je eigen foto’s

Fotograaf Tilburg

Met foto’s : kan ik emoties en gevoelens beter en duidelijker laten zien dan met woorden. Ik hoop u mijn foto’s beter en levendiger te kunnen laten zien dan ooit tevoren.

nu hoeft u niet meer online naar foto’s te zoeken! gebruik SECURE FILE om uw foto’s naar uw computer te kopiëren.

Gebruik de functie Back-up & Herstel om uw foto’s op tijd te herstellen zonder kwaliteitsverlies.

OPMERKING:

Als u twijfelt kunt u altijd contact met mij opnemen via e-mail, ik ben blij om u te helpen als je ooit hulp nodig hebt! Dank je wel, Maxine hoe is dit allemaal begonnen?

Ik ben een fotograaf van OSNO en woon in Tilburg, Nederland. Ik heb altijd van fotografie gehouden, dus natuurlijk wist ik hoe ik zo vaak mogelijk professionele kwaliteitsfoto’s moest maken. Ik ben iPhone gaan gebruiken om vele redenen, maar ik vind het echt geweldig hoe het in staat is om na te bootsen wat een veld assistent deed aan het einde van mijn film. Het werkt als een spotlight, tracking, diafragma, geotagging, en nog veel meer! Ik hou ervan om mijn eigen stijl van fotograferen te gebruiken, waarbij ik niet stress over belichting, camera-instellingen enzovoort. Ik probeer echt zoveel mogelijk 50mm Zeer Groothoekobjectief te gebruiken om de natuurlijke schoonheid en details van de omgeving te benadrukken. Ik maakte mijn eerste reis naar Thailand in het voorjaar van 2013, dus mijn interesse voor de Filippijnen werd die zomer groter. Ik had geen reizen opgenomen omdat ik het gevoel had dat ik eerst thuis meer over de Filippijnen zou leren en het avontuur zou volgen. Hier begon mijn contact met Erwin! Hij werd mijn instructeur in Natural Beauty Fotografie. Ik ontdekte zijn Website http://www.erwinert.nl/ nadat ik gesolliciteerd had voor de positie maar ze wezen me af omdat mijn Computer geen HTML 5 ondersteuning heeft.

Lees meer:
Video tilburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.