Le Le

Productfotograaf Amsterdam

Arnaud Le Jacq (foto): fotostudio: De Nederlandse fotostudio Arnaud Le Jacq biedt een breed scala aan fotodiensten. Arnaud is opgeleid voor andere functies, en heeft ervaring op het gebied van foto, het ontwerpen voor print en online consumenten, dus hij is een perfecte kandidaat als fotokunstenaar. Wilt u niet anoniem blijven? Laat een expert naar je portretfoto kijken. Een beetje gaat een lange weg. Kies er een die er goed uitziet. Maatwerk is een belangrijk aspect van Anoushka’s werk. Arnaud Le Jacq heeft een uitgebreid cv van diversiteit. Zijn werk omvat bekende klanten als Spotify, NBC en Danbury Hospital, waar Arnaud heeft gewerkt aan projecten voor Beyoncé en @BeyHivetheater. DNA castings: De DNA fotostudio – Amsterdam verzorgt custom-castings van designerkleding, schoenen, handtassen, sieraden en nog veel meer. Ze zijn een gerenommeerd bedrijf online met meer dan 10 jaar ervaring. Ze bieden elke keer weer prachtige custom designs, met de mogelijkheid om meerdere foto’s tegelijk te laten maken, die vervolgens gepersonaliseerd kunnen worden. BKV tattoo | Introduction to Bitcoin Door beide diensten aan te bieden, heeft DNA relaties opgebouwd met klanten over de hele wereld. Ik raad ze ten zeerste aan!

Ook overheden hebben wereldwijd ingangen en gebruiken deze als middel om macht en autoriteit op te bouwen.

De planning van de justitie / politie niet alleen in individuele landen – maar ook wereldwijd –

is een enorme investering om de macht over het volk onder controle te houden.

Een nieuw type regering om een alternatieve machtsstructuur te creëren, Een nieuw type macht door massacontrole en eenmaal gevestigd kan niet meer worden verwijderd en zal onze toekomst beheersen voor, looptijden die nu nog niet zichtbaar zijn.

Waar Europa zich beperkt tot het verbergen en onder het tapijt schuiven, is de VS een imperium geworden bijna zonder dat mensen het bestaan ervan merken.

Hele beschavingen en volkeren zijn vernietigd onder het gewicht dat Amerika op anderen uitoefent.

Nu uitgegroeid tot een wereldmacht koninkrijk dat bestaat uit militaire, economische, diplomatieke, wetenschappelijke en technologische macht kolossen.

Een bedreiging voor de levende planeet en langzaam zijn eigen grondgebied creëert en ontneemt aan andere landen.

Waar een nieuwe inquisitie is haat, vervolging, vernedering, heffing, moord en marteling van iedereen die stemt voor een ander antwoord dan het zijne.

De VS is de oorzaak van veel van de economische ellende in de wereld op dit moment.

De technologie:

In het begin was ik verbaasd Bitcoin te zien als de munt die voor mij op de kijkbril zat. Mijn vermoeden ging uit naar fiatgeld. Bitcoin is voor mijn gevoel het eerste en meest tastbare en tastbare gebruik van gedecentraliseerd bestuur – de onderliggende technologie van Dogecoin is in wezen een sociaal netwerk, dat de gemeenschap in staat stelt haar macht af te nemen en in ruil daarvoor de gemeenschap in staat stelt haar leven te leiden volgens een distributiemodel zonder winstoogmerk. Directe democratie heeft het potentieel om alle macht terug te geven aan het volk.

Laten we er geen doekjes om winden: Bitcoin doet maar een paar van zijn inherente doelstellingen van decentralisatie / gedecentraliseerd bestuur.

Bitcoin is geen valuta, alleen een ruilmiddel. Wat is dan het nut van een valuta?

Het is belangrijk om te beseffen, waarom zijn we hier? In de tijd dat we ons terugtrokken, ontstonden de koloniën. De samenleving had behoefte aan methoden om reiskosten voor diverse activiteiten (kunst, literatuur, enz.) uit te stellen (in de 18e eeuw werden in veel Europese koloniën creditcards gebruikt) en hoe konden we dit doen zonder enorme premies te betalen voor waardediensten met rentepercentages die konden oplopen tot boven de 100%?

Lees meer:
Zakelijk portret Amsterdam

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.