Hoe maak je de perfecte animatie

Deze diensten zijn beschikbaar tegen een betaalbare prijs van ons vriendelijke team van animators die uw ideeën omzetten in woorden door middel van verbazingwekkende animatie.

Vergeet niet dat u dag en nacht contact met ons kunt opnemen, want wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en zullen graag met u samenwerken om uw idee op papier te zetten en onze fantasierijke gedachtenwielen om te zetten in zo’n idee. Een ding dat je moet onthouden wanneer we animaties maken komt van het punt waar je voor het eerst begint. Begin met een exact idee. We moeten de structuur van uw bedrijf kennen, zodat we onze animatie daaromheen kunnen structureren. Vergeet niet dat wanneer we in eerste instantie een animatie in elkaar zetten dat het niet moet uitpakken zoals u het wilt. Dit is slechts het begin van het animatieproces. We geven u graag tips en advies over hoe u de perfecte animatie kunt maken.

Wij zijn een bedrijf dat animatie van hoge kwaliteit levert en we zullen altijd op zoek zijn naar nieuwe sjablonen en naar verbetering van de ontwerpen die u al heeft laten maken. Onze animators zijn experts op het gebied van animatie en zullen in staat zijn om de juiste fit te vinden voor uw bedrijf en website met oog voor details.

DARE Brothers animaties worden met hoge kwaliteit gedaan en zijn ongeveer 30% goedkoper dan de looptijd van de meeste animatie animaties. Onze animaties zijn gecodeerd met exacte berekening en ze bestaan uit 3D animatie en 2D animatie. Dit zijn de twee hoofdgebieden waar ik me op wil richten.

2D Animatie –

Een ervaren animator weet precies wat hij moet doen om een animatie als de volgende te maken:

1) Teken de karakters die deel uitmaken van de animatie. Als je hiermee niet vertrouwd bent, maak dan een schets met de software van je keuze zoals Paint, Adobe Photoshop of in 3d software zoals DreamWar. Kijk en bekijk hoe het eruit komt te zien. Als het er niet helemaal goed uitziet, bekijk dan de video productie om uit te zoeken wat er mis is in het tekenproces en probeer het opnieuw.

2) Neem de originele schetsen en inkleuring en plaats ze op de computer. Als alternatief kunt u elke kleur of niet-conventioneel schema gebruiken er zijn veel verschillende thema’s beschikbaar waaruit u kunt kiezen.Gevoelige, aantrekkelijk geplaatste objecten die ook met de software zijn gemaakt, zullen helpen uw animatie tot leven te brengen.

3) Wijzig de grootte van de personages naar dezelfde afmetingen. Dit kan worden gedaan in de software software of als u een animatieprogramma zoals Macromedia DreamWeaver gebruikt waarvoor u uw stromen kunt uploaden naar uw apparaat om ook dezelfde grootte te maken.

4) Splits de Banken. Met de bi-directionele tak zal je het ook hond, en de stap is gewoon het punt te selecteren op het oorspronkelijke ontwerp waar de nieuwe tekens moeten beginnen.

5) Verwijder de onderste punten en plaats de elementen precies waar je ze wilt hebben. Verwijder de onderste delen van het oorspronkelijke ontwerp en vul de bovenkant van het ontwerp en de vormgeving in terwijl je de basisfiguren van de computer op het nieuwe karakter of de nieuwe animatie plaatst. Zoals je dit eenvoudig toepast op andere animaties. Minimale overlapping is redelijk, je hoeft geen elementen te verwijderen, maar maximaliseer de overlappingsgebieden die op de te animeren delen moeten zitten. Het Denium Project is hier een goed voorbeeld van. Dit project was een samenwerking tussen PowerPoint-gebruikers (creatieve en technische), en hielp bij het maken van de boeken die Denium werden, toen ze het document volledig opnieuw moesten vormgeven.

Wij hebben meer dan 40.000 geanimeerde presentaties geproduceerd en wij blijven elke dag verzoeken ontvangen. U moet wel betalen om ons werk te zien, maar dat is een kleine prijs voor het resultaat dat u zult krijgen. Als u geen ervaren animator bent, is het misschien niet de moeite waard om het te proberen, afhankelijk van uw vaardigheden en budget.

Alles wordt in één keer voor u gedaan. Dit is inclusief de eerste animaties, we ontwerpen de header, gedefinieerde achtergronden, u kunt de achtergrond kiezen die het beste werkte voor het project, alle karakters oplijsten, striae etc. dit is echt makkelijk met elke 3d animatie software. Een programma zoals Open projects zoals Adobe Photoshop kan dit doen en ze kunnen het echt goed doen. Alleen de animatie bestanden moeten geupload worden naar uw computer met Adobe DreamWeaver, of de Adobe bewerking (of, gratis) online en u bent klaar om te gaan.

Werk hard!!! Zorg ervoor dat je alle juiste bestanden hebt als je begint en dan is de kans groot dat je een werkbare animatie hebt, zo simpel is het.

Lees meer:
Bedrijfsfilm laten maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *